CrossGym Elst

CrossGym Elst is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 26d in Elst.

Meer informatie over CrossGym Elst in Elst

CrossGym Elst is een sportschool die fitness, crosstraining en weightlifting combineert. Ze zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of conditie. Bij CrossGym Elst daag je jezelf uit op je eigen niveau en train je allround om fit en gezond te blijven. De workouts kunnen worden aangepast aan jouw mogelijkheden, zodat je altijd het beste uit je training kunt halen. CrossGym Elst biedt een laagdrempelige en informele sfeer waar je je welkom voelt. Het is een plek waar prestaties belangrijk zijn, maar niet bepalend. Ze hebben dagelijks vijf tot acht verschillende groepstrainingen die uitdagend zijn en je helpen om je grenzen te verleggen. Als je ook je grenzen wilt verleggen en fit wilt voelen, kun je terecht bij CrossGym Elst.

Wil je weten wat CrossGym Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossGym Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossGym Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossGym Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar CrossGym Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossGym Elst

Bezoekers bekeken ook