Complete Body - Fitness & Cardio Club

Complete Body - Fitness & Cardio Club is een Sportschool gelegen aan Rädeckerstraat 21 in Elst.

Meer informatie over Complete Body - Fitness & Cardio Club in Elst

Bij Complete Body kun je rekenen op persoonlijke begeleiding om je doelen te behalen. Er is altijd een gediplomeerde fitnessinstructeur aanwezig die let op je houding en uitvoering van de oefeningen. Met de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie. De club biedt verschillende groepslessen aan, zoals boks & kickfit, yoga en BBB. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de vrije fitnessruimte, cardio-apparatuur en personal training. Meld je nu aan voor een try-out week en ontdek de premium club van Gelderland. Ook kun je een intake aanvragen voor personal training. Complete Body heeft vestigingen in Arnhem, Elst en Oosterbeek. Volg ze ook op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Complete Body - Fitness & Cardio Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Complete Body - Fitness & Cardio Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Complete Body - Fitness & Cardio Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Complete Body - Fitness & Cardio Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Complete Body - Fitness & Cardio Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Complete Body – Fitness & Cardio Club

Bezoekers bekeken ook