Living Healthy

Living Healthy is een Sportschool gelegen aan Sint Walburg 2 in Zetten.

Meer informatie over Living Healthy in Zetten

Fitness was nooit mijn ding, maar sinds ik 35 minuten krachttraining op de Milon cirkel doe, vind ik het zelfs leuk! Met de Milon cirkel train ik alle spiergroepen in iets meer dan een half uur, en ik voel me nu veel fitter en energieker! Als fitness niet jouw ding is, is de Milon cirkel misschien wel iets voor jou. Het is een effectieve manier om in korte tijd resultaten te behalen. Wil je meer informatie over Living Healthy en wat wij te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Wil je weten wat Living Healthy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Living Healthy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Living Healthy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Living Healthy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Living Healthy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Living Healthy

Bezoekers bekeken ook