GV Elistha Kruisakkers

GV Elistha Kruisakkers is een Sportschool gelegen aan Kruisakkers 5 in Elst.

Meer informatie over GV Elistha Kruisakkers in Elst

GV Elistha uit Elst doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie om extra inkomsten te genereren voor de vereniging. Ze hebben al een tussenstand van 2395 ingevoerde loten. De coronamaatregelen zijn grotendeels opgeheven, waardoor er geen 1,5 meter afstand meer hoeft te worden gehouden en het dragen van een mondkapje niet meer verplicht is. Het is belangrijk om alert te blijven en elkaar te helpen in deze tijd. Je kunt je vereniging blijven steunen door loten te kopen, waarvan €2,40 direct naar GV Elistha gaat. Verkoop je tussen de 10 en 25 loten, dan ontvang je munten voor gratis ijs. Verkoop je 25 of meer loten, dan krijg je een medaille en een Pathé cadeaubon ter waarde van €10. Het verkoopboekje moet worden ingeleverd voor 12 november 2023. Volg GV Elistha op social media.

Wil je weten wat GV Elistha Kruisakkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GV Elistha Kruisakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GV Elistha Kruisakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GV Elistha Kruisakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar GV Elistha Kruisakkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GV Elistha Kruisakkers

Bezoekers bekeken ook