Fitness & gezondheidscentrum Elst

Fitness & gezondheidscentrum Elst is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 67/c in Elst.

Meer informatie over Fitness & gezondheidscentrum Elst in Elst

Bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst draait het om bewegen en plezier. Het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, iedereen is welkom. Alle leden krijgen een persoonlijk fitnessschema dat is afgestemd op hun kwaliteiten. Het sportcentrum biedt gratis trainingsschema's, virtuele lessen en wifi aan. Daarnaast is er een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden en een gezellige sfeer waarin je je snel thuis voelt. Wil je sterker worden, fitter worden of een beter figuur krijgen? Fitness & Gezondheidscentrum Elst heeft voor iedereen een passende oplossing. Studenten en mensen onder de 18 jaar kunnen onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Als je wilt weten of het fitnesscentrum bij jou past, kun je de lidmaatschapstest doen en een gratis dagpas ontvangen. Het centrum biedt ook virtuele groepslessen aan, die gratis zijn voor leden. De locatie van het centrum is aan de Nieuwe Aamsestraat 67/c6662 NK Elst. Het centrum is 24 uur per dag geopend, met begeleiding aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website waar ook de algemene voorwaarden, huisregels, veiligheidsvoorschriften en privacyverklaring te vinden zijn.

Wil je weten wat Fitness & gezondheidscentrum Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitness & gezondheidscentrum Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitness & gezondheidscentrum Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness & gezondheidscentrum Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fitness & gezondheidscentrum Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitness & gezondheidscentrum Elst

Bezoekers bekeken ook