Sjabbens Sports & Health Heteren

Sjabbens Sports & Health Heteren is een Sportschool gelegen aan Poort van Midden Gelderland Blauw 8c in Heteren.

Meer informatie over Sjabbens Sports & Health Heteren in Heteren

Bij Sjabbens Sports & Health kun je terecht voor groepslessen. Met meer dan 100 lessen per week hebben zij het grootste aanbod in de regio. Er is voor elk doel een geschikte groepsles te vinden. Voor de jeugd is judo een geweldige sport, waarbij ze zowel motorische als sociale vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast leren ze ook respect en omgangsvormen. Voor wie fitter en vitaler wil worden zonder te veel tijd te besteden, is er de hypermoderne eGym Cirkel. Verder biedt Sjabbens ook fysiotherapie en kinderopvang aan. Er zijn klantverhalen te vinden op de website, waarin leden vertellen over hun ervaringen bij Sjabbens. Daarnaast hebben ze vestigingen in Renkum en Heteren en bieden ze diverse diensten aan.

Wil je weten wat Sjabbens Sports & Health Heteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjabbens Sports & Health Heteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjabbens Sports & Health Heteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjabbens Sports & Health Heteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Sjabbens Sports & Health Heteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjabbens Sports & Health Heteren

Bezoekers bekeken ook