HIT intens gym

HIT intens gym is een Sportschool gelegen aan Industrieweg Oost 5b8 in Elst.

Meer informatie over HIT intens gym in Elst

Bij HIT Intens Gym kan iedereen sporten, want het is betaalbaar voor zowel volwassenen als studenten en jongeren onder de 18 jaar. Je kunt zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij deze sportschool. Daarnaast bieden ze professionele begeleiding en kun je een afspraak maken voor voedingsadvies en een persoonlijk voedingsschema. Het doel is om je leefstijl aan te passen en je doelstellingen te behalen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zowel voor volwassenen als studenten en jongeren onder de 18 jaar. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij HIT Intens Gym en volg ze op social media onder de hashtag #hitintensgym.

Wil je weten wat HIT intens gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HIT intens gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HIT intens gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HIT intens gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar HIT intens gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HIT intens gym

Bezoekers bekeken ook