Lijn Studio

Lijn Studio is een Sportschool gelegen aan Einsteinweg 23 in Elst.

Meer informatie over Lijn Studio in Elst

In dit artikel wordt de afslank- en bewegingsstudio Lijn geïntroduceerd, gevestigd in het dorp Elst. De studio biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder infrarood afslankcabines en vacuüm trainingsapparaten. Met behulp van deze apparatuur kunnen klanten in slechts 30 minuten werken aan gewichtsverlies en omvangvermindering. Daarnaast is er op de eerste verdieping een wellnessruimte waar het lichaam kan ontspannen na de work-out. Wat Lijn onderscheidt van andere studio's is dat zij all-in pakketten aanbieden, waarbij klanten met verschillende apparatuur samenwerken voor optimale resultaten. De studio heeft al veel vrouwen geholpen met een gezondere levensstijl en biedt rondleidingen en gratis proeflessen aan. Het artikel eindigt met contactinformatie en openingstijden van de studio.

Wil je weten wat Lijn Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lijn Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lijn Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lijn Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Lijn Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lijn Studio

Bezoekers bekeken ook