Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC

Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC is een Sportschool gelegen aan Schubertstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC in Elst

EZ & PC is een bruisende zwemvereniging in Elst. Ze bieden verschillende zwemgroepen aan, waaronder basiszwemgroep, wedstrijdzwemmen, waterpolo, team bijzondere kinderen, volwassenzwemmen en zwemmen met een fysieke beperking. Daarnaast hebben ze ook nieuws over evenementen en activiteiten, zoals de Rabo ClubSupport 2023, de Zwem4daagse 2023 en de pasavond voor de EZ&PC kledinglijn. Ook hebben ze een nieuwsbrief van december 2022 en laten ze hun sponsoren zien.

Wil je weten wat Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elster Zwem- en Poloclub EZ&PC

Bezoekers bekeken ook