2Fast4You Loop-&Krachttraining

2Fast4You Loop-&Krachttraining is een Personal trainer gelegen aan Vogelwikke 44 in Driel.

Meer informatie over 2Fast4You Loop-&Krachttraining in Driel

Alex Gijsbers is een ervaren atleet en trainer die al meer dan 30 jaar actief is in de atletiek. Zijn specialiteit is sprinten en korte afstanden, maar hij heeft ook ervaring met trailrunning en ultralopen. Hij is begonnen met Running Bootcamp, een serie krachttrainingen zonder attributen, om lopers sterker en sneller te maken. Daarnaast is hij ook actief als looptrainer bij verschillende loopgroepen en atletiekverenigingen en als conditietrainer bij sportclubs. Alex is gecertificeerd praktijkbegeleider en opleider voor de Atletiekunie en Hardlooptrainers Nederland. Hij is ook eigenaar van 2Fast4You Loop en Krachttraining. Naast zijn werk in de sport, is Alex getrouwd en heeft hij een zoon en een dochter. Hij werkt als docent Gevaarbeheersing bij de Politie Oost Nederland.

Wil je weten wat 2Fast4You Loop-&Krachttraining verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Fast4You Loop-&Krachttraining of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Fast4You Loop-&Krachttraining? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Fast4You Loop-&Krachttraining het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar 2Fast4You Loop-&Krachttraining reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Fast4You Loop-&Krachttraining

Bezoekers bekeken ook