GymTime Personal Training

GymTime Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Hooiland 3 in Heteren.

Meer informatie over GymTime Personal Training in Heteren

Gym-Time is een sportschool speciaal voor vrouwen. Ze bieden small group trainingen aan, waarbij je in kleine groepen traint. Daarnaast hebben ze een 'best practices' programma en personal training voor vrouwen. Ook is er de mogelijkheid om te trainen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Het lesrooster is te vinden op de website. Er zijn ook vacatures beschikbaar voor stagiaires in de small group trainingen. Je kunt een gratis proefles aanvragen en contact opnemen via telefoon of e-mail. De sportschool is gevestigd in Heteren, op ongeveer 5-8 minuten rijden vanaf Schuytgraaf - Arnhem. Ze zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp en e-mail en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 22:00 uur. Ook zijn ze actief op social media.

Wil je weten wat GymTime Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GymTime Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GymTime Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GymTime Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar GymTime Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GymTime Personal Training

Bezoekers bekeken ook