HIT Personal Training

HIT Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Industrieweg Oost 5b-9 in Elst.

Meer informatie over HIT Personal Training in Elst

Ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Begin dan vandaag nog met een HIT Training voor een gezonde leefstijl. Bij HIT Personal Training krijg je intensieve training en begeleiding, inclusief voedingsadvies, voedingsschema's en regelmatige metingen. Het doel is resultaat en plezier tijdens de trainingen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals de HIT Club Training, HIT Small Group Traject, HIT Personal Traject, HIT Team Traject en de HIT Kids & Jeugd Training. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen. HIT staat voor High Intensity Training en zorgt voor vetverbranding en spieropbouw. Ontdek vandaag nog de voordelen en neem contact op met HIT Personal Training.

Wil je weten wat HIT Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HIT Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HIT Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HIT Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar HIT Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HIT Personal Training

Bezoekers bekeken ook