JJ's Combifit Driel

JJ's Combifit Driel is een Personal trainer gelegen aan Zwanenbloem 18 in Driel.

Meer informatie over JJ's Combifit Driel in Driel

Bij JJ's Combifit in Driel ben je aan het juiste adres als je wilt werken aan een gezonder en fitter lichaam. Deze sportschool biedt een veilige, betaalbare en vrouwvriendelijke omgeving waar je aan je persoonlijke doelen kunt werken. Of je nu wilt bouwen aan een complete body, groepslessen wilt volgen, small group training wilt doen, Indoor Fittraining wilt proberen of weerbaarheidstraining wilt volgen, bij JJ's Combifit kan het allemaal. Het belangrijkste voor hen is dat jij je tijdens het sporten volledig jezelf kunt zijn en je op je gemak voelt. Met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding helpen de trainers je om de beste versie van jezelf te worden. De sportschool is gevestigd in Driel, dichtbij Elst, Heteren en de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Wil je zelf ervaren wat JJ's Combifit voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Wil je weten wat JJ's Combifit Driel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JJ's Combifit Driel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JJ's Combifit Driel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JJ's Combifit Driel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar JJ's Combifit Driel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JJ’s Combifit Driel

Bezoekers bekeken ook