Max Fit Elst - Personal Training

Max Fit Elst - Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Bemmelseweg 50 in Elst.

Meer informatie over Max Fit Elst - Personal Training in Elst

maxfit is een programma dat je helpt om af te vallen en fit te blijven. Ze geloven in het idee dat je kunt genieten van lekker eten en drinken terwijl je afvalt. Het programma bestaat uit voeding, sport en leefstijlcoaching. Met maxfit leer je hoe je controle kunt houden over je leefstijl en zorgeloos fit kunt blijven. Het proces van maxfit worden bestaat uit vier stappen. In de eerste stap maak je samen met maxfit een plan dat bij jou past. Stap twee is meten en weten, waarbij er ruimte is voor je favoriete snacks en drankjes. Je traint in een club met mensen die ook willen afvallen en je hebt een eigen coach. Stap drie is het vermijden van een jojo-effect door controle te krijgen over je leefstijl en stap voor stap meer te eten zonder aan te komen. Stap vier is het behoud van je behaalde resultaten, waarbij maxfit je blijft ondersteunen. Er zijn verschillende maxfit clubs in de omgeving, zoals in Apeldoorn, Arnhem, Ede, Elst, Huissen, Wijchen en Zevenaar. Je kunt vrijblijvend kennismaken met maxfit en zij hebben al ruim 3000 mensen geholpen om maxfit te worden.

Wil je weten wat Max Fit Elst - Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit Elst - Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit Elst - Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit Elst - Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Max Fit Elst - Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit Elst – Personal Training

Bezoekers bekeken ook