Kellerman PT

Kellerman PT is een Personal trainer gelegen aan Poort van Midden Gelderland Rood 1 in Heteren.

Meer informatie over Kellerman PT in Heteren

Kellerman PT, nu NXT PT genaamd, biedt persoonlijke training aan om mensen fitter en gezonder te maken. Ze hechten veel waarde aan laagdrempeligheid en stellen persoonlijke doelen centraal. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij hen kun je altijd terecht. Ze bieden 1-op-1 of 1-op-2 trainingen aan die uitdagend en leuk zijn. Daarnaast hebben ze ook een intensief groepstraject van 16 weken waarin je fitter en vitaler zult worden. Een tevreden klant vertelt dat hij al bijna 4 jaar bij Kellerman PT traint en veel baat heeft bij de trainingen. Jasper, een van de trainers, zorgt voor een prettige sfeer en motiveert hem om zijn fysieke grenzen te verleggen. De tekst eindigt met informatie over de trainers, het adres en de openingstijden van NXT PT.

Wil je weten wat Kellerman PT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kellerman PT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kellerman PT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kellerman PT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kellerman PT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kellerman PT

Bezoekers bekeken ook