Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst

Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst is een Personal trainer gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst in Elst

Bij Linden Lifestyle Balance kun je terecht voor personal training, online coaching en voedingscoaching. De focus ligt niet alleen op het sporten, maar ook op alle leefstijlfactoren die invloed hebben op jouw doelen. Personal training biedt de nodige ondersteuning, motivatie en advies tijdens het sporten. Als je al bekend bent in de sportschool en behoefte hebt aan professionele kennis en advies, maar geen behoefte hebt aan personal training, is online coaching iets voor jou. Daarnaast biedt Linden Lifestyle Balance voedingscoaching aan, waarbij je hulp krijgt bij voeding en gewichtsbeheersing. De behandelingen worden positief beoordeeld door cliënten, zoals de transformatie-ervaring van Esther die 50 kilo is afgevallen en beter kan bewegen, en de ervaring van Kim die 12 kilo is afgevallen en vertrouwen heeft teruggekregen ondanks haar hernia. Je kunt contact opnemen met Maurice van der Linden voor meer informatie.

Wil je weten wat Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linden Lifestyle Balance : Personal trainer in Elst

Bezoekers bekeken ook