Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach

Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach is een Personal trainer gelegen aan Erfstraat 3 in Randwijk.

Meer informatie over Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach in Randwijk

Ik ben Hendri, een online calisthenics coach die jou helpt om progressie te boeken in je calisthenics skills. Of je nu al een tijdje bezig bent met calisthenics maar vastloopt in je skills, of juist je spiermassa wilt laten groeien en je vetpercentage wilt verlagen, ik help je om je doelen te bereiken. Met mijn online coaching help ik je met de juiste oefeningen, voeding en slaap, zodat jij optimaal kunt presteren. Ik heb zelf jarenlange ervaring in calisthenics, ben opgeleid als fitness coach en personal trainer, en train ook militairen bij defensie. Samen stellen we doelen op en werken we aan een trainingsplan om deze doelen te behalen. Dit doen we via mijn eigen app, waarin je je progressie kunt bijhouden en mijn hulp kunt inschakelen. Mijn coaching wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten, die snel progressie boeken en erg tevreden zijn over de persoonlijke benadering en ondersteuning die ik bied. Wil jij ook optimaal begeleid worden in je calisthenics training? Neem contact met mij op en ga trainen met Hendri!

Wil je weten wat Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hendri Vermeer Online Calisthenics Coach

Bezoekers bekeken ook