Upstairs Haarmode

Upstairs Haarmode is een Kapper gelegen aan Julianaplein 7A in Zetten.

Meer informatie over Upstairs Haarmode in Zetten

Bij Upstairs Haarmode in Zetten kunt u gebruik maken van een knipkaart. Na elke knipbeurt krijgt u een stempel op de kaart en na 9 knipbeurten ontvangt u 10% korting op de eerstvolgende knipbeurt. Vergeet dus niet om uw knipkaart mee te nemen! Daarnaast kunt u in de salon een cadeaubon kopen, waarvan u zelf bepaalt hoeveel geld erop komt te staan. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor het betalen van een kapper afspraak of voor producten die verkocht worden in de kapsalon. Ook biedt Upstairs Haarmode de service van knippen aan huis voor vaste klanten die niet meer de trap op kunnen komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Upstairs Haarmode via het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat Upstairs Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Upstairs Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Upstairs Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Upstairs Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Upstairs Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Upstairs Haarmode

Bezoekers bekeken ook