Shapers Haarmode

Shapers Haarmode is een Kapper gelegen aan Horizon 15 in Elst.

Meer informatie over Shapers Haarmode in Elst

Bij Shapers Haarmode kun je zelf je afspraak inplannen met hun handige online planningstool. Ze hebben nu ook een nieuwe service genaamd CHI Color Master, waarbij alle kleuren mogelijk zijn en de producten ammonia- en PPD-vrij zijn. Of je nu een nieuwe coupe wilt of je vertrouwde stijl wilt behouden, een afspraak bij Shapers draait helemaal om jou. Voor heren bieden ze ook de mogelijkheid om geschoren te worden. Het team van Shapers Haarmode weet precies wat jouw haar nodig heeft. Ze wassen je haar terwijl je ontspant in hun ligstoelen en knippen volgens de laatste trends en technieken. Ze werken met ammonia-vrije producten en kunnen advies geven over verzorging, stijling en kleur, zowel voor je haar als make-up. Het team bestaat uit vijf haarstylisten en visagistes die regelmatig cursussen en shows volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. De openingstijden van Shapers Haarmode zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur, op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur. Ze zijn gevestigd aan de Horizon 15 in Elst en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0481-377677 of e-mailadres info@shapershaarmode.nl.

Wil je weten wat Shapers Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shapers Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shapers Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shapers Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Shapers Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shapers Haarmode

Bezoekers bekeken ook