Haarsalon Myrna

Haarsalon Myrna is een Kapper gelegen aan Valburgseweg 16a in Elst.

Meer informatie over Haarsalon Myrna in Elst

Haarsalon Myrna biedt professionele behandelingen aan met persoonlijk advies in een unieke salon. Ze zorgen voor een warme en gezellige sfeer waarin klanten verwend worden. De salon zorgt ervoor dat klanten tevreden de salon verlaten met een kapsel dat bij hen past. Men kan de sfeer proeven tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. De behandelingen in de salon zijn gericht op dames, heren, kinderen, föhnen en stijlen, en kleuren. Haarsalon Myrna maakt gebruik van hoogwaardige producten en blijft up-to-date met de laatste technieken. Het doel van de topstylistes is om klanten tevreden te stellen. De salon is zowel voor mannen als vrouwen en staat bekend om het verwennen van klanten. Het contactadres is Valburgseweg 16a, 6661EV Elst en ze zijn te bereiken op 085 086 99 41 of info@haarsalonmyrna.nl.

Wil je weten wat Haarsalon Myrna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon Myrna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon Myrna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon Myrna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Haarsalon Myrna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon Myrna

Bezoekers bekeken ook