Knip-time

Knip-time is een Kapper gelegen aan Broekstraat 46 in Valburg.

Meer informatie over Knip-time in Valburg

Welkom bij salon Knip-Time, waar al uw haarzaken worden verzorgd! Ineke Frentz, een ervaren kapster die haar opleiding in 2010 heeft afgerond, heet u van harte welkom. Na 7,5 jaar in een salon in Herveld te hebben gewerkt, heeft ze besloten om haar eigen salon in Valburg te openen. De openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag op afspraak, en op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uur. Op de geopende dagen is de salon bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. U kunt ook een bericht achterlaten in het gastenboek of de blog lezen op de nieuwe website van Knip-Time. Volg hen ook op Instagram. Ineke Frentz kijkt ernaar uit om u te verwelkomen in haar salon.

Wil je weten wat Knip-time verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knip-time of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knip-time? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knip-time het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Knip-time reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knip-time

Bezoekers bekeken ook