De Kapperij

De Kapperij is een Kapper gelegen aan Het Fort 10 in Elst.

Meer informatie over De Kapperij in Elst

Welkom bij de Kapperij, een professionele en gezellige kapsalon in Elst. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van het perfecte kapsel voor hun klanten. De stylistes luisteren naar jouw wensen en geven vakkundig advies. Naast knippen, kleuren en stylen bieden ze ook extra services aan, zoals een heerlijke wasmassage en de speciale krulknip techniek CURLSYS®. De salon bestaat sinds 1996 en Angelique en Wendy zijn de eigenaresses sinds 2009. Ze werken uitsluitend met haarkleuringen en producten van het merk Davines voor een levendige en natuurlijke look. Daarnaast bieden ze ook de Imprinting techniek aan, waarbij grafische vormen in het haar worden aangebracht. In het DE KAPPERIJ LOOKBOOK kun je kijken naar de looks die ze voor andere klanten hebben gemaakt. Wil je ook zo'n mooi kapsel? Maak dan een afspraak en laat je wensen weten. Je kunt hen ook volgen op Instagram om meer van hun werk te zien. De Kapperij is gevestigd op 't Fort 10 in Elst en heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag.

Wil je weten wat De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapperij

Bezoekers bekeken ook