Beate Coiffure

Beate Coiffure is een Kapper gelegen aan Dageraad 30 in Elst.

Meer informatie over Beate Coiffure in Elst

Beate, een ervaren kapster, verwelkomt je in haar professionele kapsalon aan huis in Elst. Met jarenlange ervaring bij gerenommeerde salons in Arnhem en omgeving, biedt ze deskundig advies en stijlvolle kapsels. Naast knippen, kleuren en stylen, kun je bij haar ook terecht voor visagie, bruidsmake-up en bruidskapsels. Daarnaast verkoopt ze haarverzorgings- en stylingproducten van Four Reasons. Iedereen is welkom, of je nu een dame, heer, student, scholier of kind bent. Het is wel belangrijk om van tevoren een afspraak te maken. De tarieven variëren, maar een knipbeurt inclusief wassen en drogen kost bijvoorbeeld €36,50. Bezoek haar Instagram-account voor voorbeelden van haar werk en maak een afspraak door te bellen of te mailen.

Wil je weten wat Beate Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beate Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beate Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beate Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Beate Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beate Coiffure

Bezoekers bekeken ook