Eli's kappers

Eli's kappers is een Kapper gelegen aan Julianaplein 3b in Zetten.

Meer informatie over Eli's kappers in Zetten

Eli's Kappers opent haar deuren en biedt een unieke kappersformule met goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bij Eli's kappers vinden klanten gemak, wanneer en waar ze willen, met eerlijke prijzen en aantrekkelijke all-in one pakketten. De gekwalificeerde kappers verwelkomen klanten in een informele en toegankelijke omgeving met goed advies. De salon biedt verschillende diensten aan, zoals knippen voor zowel mannen als vrouwen, baard scheren en trimmen, en het trimmen van haar, snor en baard. De prijslijst is beschikbaar op de website en er zijn openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Neem contact op via sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat Eli's kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eli's kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eli's kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eli's kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Eli's kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eli’s kappers

Bezoekers bekeken ook