Kapsalon Piki's

Kapsalon Piki's is een Kapper gelegen aan Flessestraat 40 in Heteren.

Meer informatie over Kapsalon Piki's in Heteren

Piki's is een kapsalon in Heteren die tien jaar geleden is begonnen als een eenmanszaak en inmiddels is uitgegroeid tot een team van drie kappers. Ze volgen regelmatig trainingen in binnen- en buitenland om altijd up-to-date te blijven. Het team deelt dezelfde passie voor het creëren van mooie kapsels en zijn gespecialiseerd in knippen, kleuren en stylen. De kapsalon is voor iedereen toegankelijk en geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie. De openingstijden variëren per dag en behandelingen zijn op afspraak. Het contactinformatie van de salon is Flessestraat 40, 6666 CR Heteren, telefoonnummer (026) 472 02 64.

Wil je weten wat Kapsalon Piki's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Piki's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Piki's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Piki's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kapsalon Piki's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Piki’s

Bezoekers bekeken ook