BrainWash Kappers Elst

BrainWash Kappers Elst is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 46 in Elst.

Meer informatie over BrainWash Kappers Elst in Elst

BrainWash Kappers is een kappersketen in Nederland met maar liefst 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome, informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een lookbook en een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. Daarnaast zijn ze op zoek naar haarstylisten, salonleidingen en junior stylisten om bij hen te komen werken.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar BrainWash Kappers Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Elst

Bezoekers bekeken ook