Allure Haar & Beautystudio

Allure Haar & Beautystudio is een Kapper gelegen aan Rijksweg Noord 17 in Elst.

Meer informatie over Allure Haar & Beautystudio in Elst

Allure Hair & Beauty is opgericht op 1 januari 2007 door Nathalie, die eerder in een salon in Cuijk werkte. Ze wilde graag haar eigen salon en vond deze in Elst. Op haar 22e kocht ze de salon met 2 personeelsleden en zo werd Allure geboren. Judith, die bezig was met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste, kwam in 2008 bij de salon werken en de salon groeide steeds verder. In januari 2011 werden Nathalie en Judith zakelijke partners en inmiddels werken er 6 dames in de salon. Klanten zijn erg tevreden over de goede kapper en schoonheidsspecialiste in één, de pedicure die altijd goed werk levert en de vriendelijke service. De openingstijden van Allure Hair & Beauty zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Allure Haar & Beautystudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allure Haar & Beautystudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allure Haar & Beautystudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allure Haar & Beautystudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Allure Haar & Beautystudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allure Haar & Beautystudio

Bezoekers bekeken ook