The Hair Rebel

The Hair Rebel is een Kapper gelegen aan Willemsstraat 29 b in Elst.

Meer informatie over The Hair Rebel in Elst

Bij The Hair Rebel, de eerste veganistische kapsalon in Elst, wordt er goed naar je geluisterd en verder gekeken dan alleen je uiterlijk. Ze maken gebruik van plantaardige producten die zacht zijn voor de klant, niet op dieren getest zijn en niet schadelijk zijn voor het milieu. Eigenaar Fleur Verkerk gelooft in het creëren van een tof kapsel op een verantwoorde manier voor mens, dier en milieu. Ze blijft graag in beweging door diverse trainingen te volgen en jaarlijks een examen af te leggen om de titel van kleurspecialist te behouden. The Hair Rebel biedt exclusieve salonbehandelingen zoals de Signature Cleanse die zorgt voor prachtig glanzend haar en Olaplex, het enige product dat het haar werkelijk blijvend herstelt. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met The Hair Rebel.

Wil je weten wat The Hair Rebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair Rebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair Rebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair Rebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar The Hair Rebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair Rebel

Bezoekers bekeken ook