Charme Hair & Beauty

Charme Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Dageraad 38 in Elst.

Meer informatie over Charme Hair & Beauty in Elst

Charme Hair & Beauty is een kapsalon in Elst, met een focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ze bieden verschillende haarbehandelingen aan, zoals knippen, stylen, kleuren en make-up. De salon staat bekend om zijn professionele en betaalbare service. Ze hebben ook gekeken naar de haartrends voor 2023 en hebben enkele trends geselecteerd, zoals Mushroom Blonde, Espresso Brown, Spicy Red, Twighlights, Balayage en Fallayage. Charme Hair & Beauty werkt met hoogwaardige producten van merken als Schwarzkopf, Wella, L’Oreal, Matrix en Olaplex. Ze bieden ook persoonlijk advies over haar- en huidverzorging. De kapsalon is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt behandelingen aan zoals knippen, stylen, kleuren, make-up en gezichtsverzorging.

Wil je weten wat Charme Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Charme Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Charme Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Charme Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Charme Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Charme Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook