Kapsalon Nouveau

Kapsalon Nouveau is een Kapper gelegen aan Dillenburg 4 in Elst.

Meer informatie over Kapsalon Nouveau in Elst

Op 9 februari 1980 opende Ans haar kapsalon in Elst. Ze heeft door de jaren heen verschillende modetrends zien komen en gaan, en om zichzelf te blijven vernieuwen volgen zij en haar opvolgers regelmatig cursussen en trainingen. Ans heeft het stokje overgedragen aan Romy en Femke, die de ambitie hebben om kapsalon Nouveau nog vele succesvolle jaren te runnen. Ze zijn dankbaar voor de trouwe klanten die hen al decennia lang bezoeken en hopen nog vele jaren actief te blijven. Romy is in 2015 begonnen als leerling kapster bij de salon en heeft in 2020 het bedrijf mede overgenomen. Ze heeft een grote passie voor het vak en blijft graag op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Femke werkt sinds 2012 bij Nouveau en heeft in 2020 ook het stokje overgenomen. Met haar ervaring en creativiteit is ze vastberaden om de salon succesvol te runnen en ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden en zelfverzekerder naar huis gaan.

Wil je weten wat Kapsalon Nouveau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Nouveau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Nouveau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Nouveau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kapsalon Nouveau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Nouveau

Bezoekers bekeken ook