Kapsalon Haarbalans

Kapsalon Haarbalans is een Kapper gelegen aan Kweldam 17 in .

Meer informatie over Kapsalon Haarbalans in

Welkom bij Kapsalon Haarbalans, een natuurkapsalon gelegen in Oosterhout en omstreken. In deze salon werken we met natuurlijke haarproducten en hechten we veel waarde aan de omgang met mens en natuur. De missie van de salon is om klanten mooi en gezond haar te geven door middel van de juiste behandeling en het gebruik van natuurlijke haarverzorging. Of je nu graag iets anders met je haar wilt of een nieuwe start wilt maken, bij Kapsalon Haarbalans krijg je de aandacht die je verdient. De salon staat bekend om het luisteren naar de wensen van de klanten en biedt een eerlijk en realistisch persoonlijk advies. De visie van de salon is om zich voortdurend te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van haar, mode, beauty en natuurlijke haarverzorging. De salon is gelegen in een rustige en ruime omgeving met prachtige natuur, op slechts 15 minuten van Nijmegen. Iedereen is welkom bij Kapsalon Haarbalans, waar Jolanda van Dinter met haar 35 jaar werkervaring een verrassende kijk op het kappersvak presenteert.

Wil je weten wat Kapsalon Haarbalans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haarbalans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haarbalans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haarbalans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kapsalon Haarbalans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haarbalans

Bezoekers bekeken ook