Harmony of Hair

Harmony of Hair is een Kapper gelegen aan De Hucht 1 in Herveld.

Meer informatie over Harmony of Hair in Herveld

Welkom bij Harmony of Hair, de professionele haarsalon in Herveld. Bij Harmony of Hair staat alle aandacht voor jou centraal. Ze creëren een verbeterde versie van jezelf door jouw persoonlijkheid en wensen als uitgangspunt te nemen. In een ontspannen omgeving krijg je de gelegenheid om je wensen te delen en worden deze vertaald naar het perfecte resultaat. De salon maakt gebruik van biodynamische en organische haarproducten van Davines en Oway, die goed zijn voor je haar en de wereld. Harmony of Hair biedt ook oplossingen voor hoofdhuidproblemen met behulp van scalp analysis. Door middel van een innovatief camerasysteem meten ze de staat van de huid en het haar. Op basis van deze analyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Daarnaast biedt de salon ook behandelingen bij haarverlies door ziekte. Naast kwalitatieve haarverzorging investeert Harmony of Hair ook in sfeer en comfort. Je kunt genieten van een heerlijke Latte Macchiato in hun knusse living. Om er zeker van te zijn dat je alle aandacht krijgt die je verdient, is het handig om een afspraak te maken. Harmony of Hair heeft uitgebreide openingstijden en hanteert vriendelijke prijzen. Ze bieden diverse behandelingen aan, zoals knippen, wassen, stylen, haarspa behandelingen en kleuringen. Ook kun je hun biodynamische natuurproducten aanschaffen voor thuisgebruik. Je kunt contact opnemen met de salon via telefoon of e-mail. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies om de gebruikerservaring te.

Wil je weten wat Harmony of Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harmony of Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harmony of Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harmony of Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Harmony of Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harmony of Hair

Bezoekers bekeken ook