Nanda's Hairfashion

Nanda's Hairfashion is een Kapper gelegen aan Willemsstraat 39 in Elst.

Meer informatie over Nanda's Hairfashion in Elst

Bij Nanda's Hairfashion kunt u terecht voor een trendy kapsel en persoonlijk advies. Het ervaren team staat altijd voor u klaar en geeft graag antwoord op al uw vragen. Als nieuwe klant ontvangt u 25% korting op uw eerste behandeling en als bestaande klant krijgt u dezelfde korting wanneer u een nieuwe klant aanbrengt. U kunt ons vinden op Willemsstraat 39 in Elst en voor vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0481374629 of e-mailadres nandashairfashion@gmail.com. De salon is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Nanda's Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nanda's Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nanda's Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nanda's Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Nanda's Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nanda’s Hairfashion

Bezoekers bekeken ook