Corin's Hairstyle

Corin's Hairstyle is een Kapper gelegen aan Pr. Beatrixstraat 30 in Randwijk.

Meer informatie over Corin's Hairstyle in Randwijk

Je kunt nu gemakkelijk je favoriete producten bestellen via de webshop van Kapsalon Corin's Hairstyle. In deze gezellige salon kun je terecht voor allerlei haarbehandelingen en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Daarnaast word je verwelkomd met een lekker kopje koffie en voel je je snel thuis. De salon biedt de laatste trends, vakmanschap en redelijke prijzen. Ben je nog geen klant? Dan kun je online boeken, bellen of gewoon even binnenlopen voor een afspraak. De salon is gelegen aan de Prinses Beatrixstraat 30 in Randwijk. De openingstijden variëren per dag. Daarnaast is er ook een nieuwe productlijn van Four Reasons verkrijgbaar in de kapsalon. Deze Finse producten zijn 100% vegan en hebben een volledig afbreekbare fles. Ze zijn ontwikkeld door top professionals in de haarindustrie en bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten. De producten zijn vriendelijk geprijsd ondanks de prijsstijgingen. Wil je meer weten over de producten, behandelingen en diensten? Bezoek dan de webshop of neem contact op via het contactformulier of telefoonnummer. In de salon wordt er gewerkt met de kleuren en omvormingsproducten van G-Style Professional, de verzorgende producten van Four Reasons en de stylingproducten van Mind.

Wil je weten wat Corin's Hairstyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corin's Hairstyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corin's Hairstyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corin's Hairstyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Corin's Hairstyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corin’s Hairstyle

Bezoekers bekeken ook