Kapsalon Difference Styling

Kapsalon Difference Styling is een Kapper gelegen aan De Terp 11 in Herveld.

Meer informatie over Kapsalon Difference Styling in Herveld

Kapsalon Difference Styling is een moderne kapsalon in Herveld, waar je terecht kunt voor voordelig knippen voor heren, dames en kinderen. De kapsalon staat bekend om haar vakkundigheid, vriendelijkheid en voordelige prijzen. Melanie Sturkenboom, de eigenaresse, heeft meer dan 25 jaar ervaring als hairstyliste en is gespecialiseerd in het creëren van kapsels en kleuren die passen bij het haar, de huid en het gezicht van de klant. De kapsalon is ingericht met het moderne designinterieur van Piet Boon en er wordt gewerkt met de stylingproducten van Matrix en de kleurproducten van Schwarzkopf. Melanie werkt alleen en altijd op afspraak, waardoor er geen lange wachttijden zijn. De tarieven zijn voordelig en contant betalen is mogelijk, aangezien er geen pinapparaat aanwezig is in de salon. Kapsalon Difference Styling bevindt zich op de Terp 11 in Herveld en is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Kapsalon Difference Styling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Difference Styling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Difference Styling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Difference Styling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kapsalon Difference Styling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Difference Styling

Bezoekers bekeken ook