Avancé kapsalon

Avancé kapsalon is een Kapper gelegen aan Werenfriedplein 9 in Elst.

Meer informatie over Avancé kapsalon in Elst

Kapsalon Avancé is al meer dan 30 jaar actief in het kappersvak en staat bekend om hun liefde en passie voor het vak. Ze bieden knippen, kleuren en styling aan voor zowel dames als heren, of het nu gaat om een elegante nieuwe look, het opfrissen van de haarkleur of de perfecte styling voor een speciale gelegenheid. De kapsalon gebruikt mooie producten en heeft oog voor detail. Ze zijn blij dat ze weer open zijn na de coronamaatregelen en volgen de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ze maken geen online afspraken, maar hebben de voorkeur voor telefonische afspraken zodat ze de juiste tijd voor je kunnen plannen. Je kunt hen bereiken op 0481 354 110. De kapsalon is gevestigd aan het St. Werenfriedplein 9 in Elst en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Avancé kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Avancé kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Avancé kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avancé kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Avancé kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Avancé kapsalon

Bezoekers bekeken ook