Demi's Beautybar

Demi's Beautybar is een Kapper gelegen aan Boterhoeksestraat 1 in Heteren.

Meer informatie over Demi's Beautybar in Heteren

Welkom bij Demi's Beautybar! Op deze mini-website vind je meer informatie over de allround salon. Je kunt genieten van een lekkere cappuccino of verse muntthee terwijl je in de watten wordt gelegd. De salon biedt verschillende behandelingen aan, waaronder henna brows en de lash lift. Alles onder één dak, dus geen gedoe meer met het hoppen van de ene naar de andere salon. De specialiteiten van de salon zijn highlight- en balayagebehandelingen. Er worden regelmatig trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste haartrends. Bij Demi's Beautybar wordt er oprecht geluisterd naar jouw wensen en kun je rekenen op eerlijk, persoonlijk en professioneel advies. In de salon wordt onder andere gewerkt met Keune, een merk met een breed scala aan kleur-, verzorgings- en stylingsproducten. Hierdoor is er voor ieder haartype een passend product. Wil je weten welk product het beste bij jouw haar past? Laat je adviseren in de salon. Volg Demi's Beautybar op social media en bekijk alle creaties en doe inspiratie op voor jouw eigen look. De salon is te vinden op Facebook: Demi's Beautybar en Instagram: demisbeautybar_. Voor de algemene voorwaarden en openingstijden kun je terecht op de website. Voor contact kun je bellen naar 0640021298 of mailen naar info@demisbeautybar.nl. Het adres van Demi's Beautybar is Boterhoeksestraat 1, 6666GA Heteren.

Wil je weten wat Demi's Beautybar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Demi's Beautybar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Demi's Beautybar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demi's Beautybar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Demi's Beautybar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Demi’s Beautybar

Bezoekers bekeken ook