Noah Kappers Elst

Noah Kappers Elst is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 97 in Elst.

Meer informatie over Noah Kappers Elst in Elst

Bij deze kapsalon kunt u terecht voor zowel heren- als dameskapsels. Voor heren zijn er verschillende behandelingen beschikbaar, zoals knippen, baard scheren, model knippen, baard model, epileren en gebruik van de tondeuse. De prijzen variëren tussen €10,00 en €35,00. Voor dames zijn er ook diverse behandelingen mogelijk, zoals knippen, epileren, knippen en wassen, uitgroei verven, basis kleuring, föhnen en wassen voor zowel kort als lang haar, bovenlip epileren, wenkbrauwen epileren en verven. Daarnaast is er ook een speciaal tarief voor kinderen tot en met 12 jaar, namelijk €17,50 voor knippen.

Wil je weten wat Noah Kappers Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noah Kappers Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noah Kappers Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noah Kappers Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Noah Kappers Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noah Kappers Elst

Bezoekers bekeken ook