AMI Kappers Elst

AMI Kappers Elst is een Kapper gelegen aan Rijksweg Zuid 2 in Elst.

Meer informatie over AMI Kappers Elst in Elst

AMI Kappers Elst is een kapsalon waar iedereen welkom is, met of zonder afspraak. Ze bieden verschillende behandelingen aan, van balayage tot het bijwerken van de uitgroei. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen ervoor dat je de salon met een glimlach verlaat. Bij AMI Kappers Elst geloven ze dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt. Ze bieden ook studentenkorting aan en je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Kortom, bij AMI Kappers ben je altijd welkom.

Wil je weten wat AMI Kappers Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar AMI Kappers Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Elst

Bezoekers bekeken ook