Looks Haarmode

Looks Haarmode is een Kapper gelegen aan Meidoornstraat 1 in Heteren.

Meer informatie over Looks Haarmode in Heteren

Looks Haarmode in Heteren is de perfecte kapsalon voor het hele gezin. Of je nu toe bent aan een nieuwe look of gewoon goed geknipt wilt worden, bij deze salon ben je aan het juiste adres. Miranda Westerhoff - van Alst is een gediplomeerd dames- en herenkapster die op afspraak werkt op maandag, woensdag en donderdag. Ze werkt exclusief met de professionele haarcosmetica van het Zwitserse merk Trinity Haircare. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, zuinig in gebruik, intensief en hebben een aangename geur. Je kunt contact opnemen met Miranda Westerhoff - van Alst via het telefoonnummer 06-20876943. De kapsalon is gevestigd aan de Meidoornstraat 1 in Heteren. Het webdesign van de salon is verzorgd door D.Westerhoff (c) 2021.

Wil je weten wat Looks Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Looks Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Looks Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Looks Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Looks Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Looks Haarmode

Bezoekers bekeken ook