Praktijk voor Oefentherapie Elst

Praktijk voor Oefentherapie Elst is een Fysiotherapeut gelegen aan Forum 23 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor Oefentherapie Elst in Elst

Line de Geus en Léonie Willems zijn beide afgestudeerd als oefentherapeuten en werken in de praktijk Oefentherapie Elst. Line de Geus is ook psychosomatisch oefentherapeut en behandelt patiënten zowel in de praktijk als aan huis. Léonie Willems is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met chronische pijnklachten en slaapproblemen. De praktijk is gevestigd in gebouw de Zon en werkt samen met Fysiotherapie de Aam. Het adres is Forum 23 in Elst en het contactinformatie is info@oefentherapie-elst.nl en 0481-373348.

Wil je weten wat Praktijk voor Oefentherapie Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Oefentherapie Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Oefentherapie Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Oefentherapie Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Praktijk voor Oefentherapie Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Oefentherapie Elst

Bezoekers bekeken ook