Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer

Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer is een Fysiotherapeut gelegen aan Rijksweg Noord 37 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer in Elst

Op de website van Praktijk de Zonnewijzer wordt een samenvatting gegeven van de drie geneeskunde richtingen die worden beoefend. De nadruk ligt op meridiaantherapie, ook wel 'Akupunktmassage nach Penzel' genoemd, een succesvolle behandelmethode in Duitsland en Zwitserland. In Nederland zijn er slechts enkele therapeuten die deze methode toepassen. Meer informatie is te vinden op de officiële website van APM Penzel.

Wil je weten wat Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor fysiotherapie de Zonnewijzer

Bezoekers bekeken ook