Fysiotherapie Elst

Fysiotherapie Elst is een Fysiotherapeut gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Fysiotherapie Elst in Elst

Bij Praktijk voor fysiotherapie Zegers in Elst kunt u terecht voor verschillende klachten en aandoeningen. Of het nu gaat om sportblessures, werkgerelateerde klachten, stress en spanning, ongevallen of operaties, of veroudering, de fysiotherapeuten van Zegers kunnen scherpe diagnoses stellen en effectieve behandelplannen opstellen. De praktijk is geopend tot 21:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag, en u kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijsbriefje van uw huisarts. De behandelingen variëren van fysiotherapie, handtherapie, fasciatherapie, shockwave therapie, manuele therapie, schoudertherapie, triggerpoints & dry needle, tot behandelingen voor claudicatio intermittens en hielspoor. Onze fysiotherapeuten adviseren, begeleiden en behandelen klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten, evenals problemen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid. Het doel van de behandelingen is om de klachten te verminderen zodat u weer normaal of optimaal kunt functioneren en bewegen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de praktijk voor een afspraak.

Wil je weten wat Fysiotherapie Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Elst

Bezoekers bekeken ook