Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren

Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren is een Fysiotherapeut gelegen aan Poort van Midden Gelderland Noord, Poort van Midden Gelderland Blauw 8c in Heteren.

Meer informatie over Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren in Heteren

Goed en soepel bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Fysiotherapie kan helpen bij verschillende oorzaken zoals ziekte, ongevallen, blessures, ouderdom of operaties. Bij Fysio Dynamic kunnen zij helpen om houdings- of bewegingsklachten te verbeteren door het toepassen van oefeningen, massage en fysische therapie. Sinds januari 2006 heeft men geen verwijzing van de huisarts meer nodig om een fysiotherapeut te bezoeken. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, hangt af van de polis van de Aanvullende Verzekering. Fysio Dynamic heeft contracten met alle zorgverzekeraars en kan declareren conform de verzekeringsvoorwaarden. Mocht de fysiotherapie niet vergoed worden, dan ontvangt men een rekening van Uwnota.nl met de tarieven van Fysio Dynamic. Men kan contact opnemen met Fysio Dynamic voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wil je weten wat Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Dynamic by Sjabbens Heteren

Bezoekers bekeken ook