Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer

Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer is een Fysiotherapeut gelegen aan Flessestraat in Heteren.

Meer informatie over Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer in Heteren

Kinderoefentherapie is een specialisatie van de Oefentherapie Cesar en Mensendieck, waarbij kinderen worden behandeld op basis van dagelijkse vaardigheden, houdingen en bewegingen. Oefentherapie Cesar is gericht op de behandeling en preventie van lichamelijke klachten door een onjuiste houding en bewegingspatroon. Ook op scholen kunnen kinderen met motorische problemen worden behandeld. De praktijk biedt behandelingen aan voor zuigelingen, baby's, peuters, kleuters, basisschoolkinderen, middelbare scholieren en volwassenen. De praktijk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is aangesloten bij verschillende organisaties. Er zijn meerdere locaties beschikbaar en het team bestaat uit verschillende kinderoefentherapeuten. De openingstijden zijn op werkdagen en behandelingen vinden plaats op afspraak. Om een afspraak te maken, kan er gebeld worden of het contactformulier op de website worden ingevuld. Voor administratieve vragen kan er contact worden opgenomen met Berry Damen.

Wil je weten wat Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Kinderoefentherapie Samantha Damen en Ralph Meijer

Bezoekers bekeken ook