Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers

Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers is een Fysiotherapeut gelegen aan Rozenkamp 66 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers in Elst

Bij Praktijk voor fysiotherapie Zegers in Elst kun je terecht voor effectieve behandelingen van verschillende klachten en aandoeningen. Of je nu last hebt van sportblessures, klachten na een ongeval of operatie, werkgerelateerde klachten, stress en spanningen, of klachten door veroudering, bij Fysio Zegers kunnen ze je helpen. De praktijk is maandag t/m donderdag tot 21:00 uur geopend en je kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaan zonder een verwijsbriefje van de huisarts nodig te hebben. Ze hebben verschillende specialisaties en therapieën, zoals fysiotherapie, handtherapie, fasciatherapie, shockwave therapie, manuele therapie, schoudertherapie, triggerpoints & dry needle behandelingen, claudicatio intermittens behandelingen en behandelingen voor hielspoor. De fysiotherapeuten bij Praktijk voor fysiotherapie Zegers adviseren, begeleiden en behandelen klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten, evenals problemen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid. Het doel van de behandeling is om de klachten te verminderen en het functioneren en bewegen te verbeteren. Je kunt zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut gaan en direct aan je herstel beginnen.

Wil je weten wat Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers

Bezoekers bekeken ook