Fysiotherapie Driel

Fysiotherapie Driel is een Fysiotherapeut gelegen aan Doctor A.W. Ausemsstraat 5b in Driel.

Meer informatie over Fysiotherapie Driel in Driel

Fysiotherapie Driel is actief in de regio Overbetuwe en Arnhem Schuytgraaf en biedt een breed scala aan behandelingen, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatie en fysiofitness. Ze helpen mensen snel weer in beweging te komen wanneer bepaalde activiteiten niet meer goed kunnen worden uitgevoerd. De praktijk is op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie, neurologie en chronische aandoeningen. Manuele therapie kan helpen bij gewrichtspijn en beperkte beweging, en de effecten zijn vaak direct merkbaar. Alle therapeuten in de praktijk zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het CKR. Ze hebben ook een corona-specialist en bieden de mogelijkheid om lichamelijke klachten online te laten controleren. Je kunt contact opnemen via telefoon, WhatsApp, e-mail of het contactformulier op de website. Er is ook de mogelijkheid om een virtuele rondleiding te nemen in de praktijk en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Fysiotherapie Driel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Driel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Driel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Driel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Driel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Driel

Bezoekers bekeken ook