Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen

Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 29, E12 in Elst.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen in Elst

Fysiotherapie Meeuwsen is een professionele fysiotherapiepraktijk met twee locaties in Elst. Het team bestaat uit vijf fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Ze werken samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bieden persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Je kunt bij hen terecht met of zonder verwijzing van een arts en er zijn geen wachtlijsten. Ze behandelen ook in de avonduren en op zaterdag. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knie- en rugklachten, schouder- en nekklachten, revalidatie na operatie, medische fitness, rugscholing, zwangerschapsklachten, sportfysiotherapie, fietsblessures, dry needling, sportadvies en begeleiding, oedeemtherapie, manuele therapie, zorggroepen voor chronische klachten en psychosomatische fysiotherapie. Bij het eerste bezoek nemen ze de tijd voor een uitgebreid intakegesprek en stellen ze in overleg met jou een behandelplan op. Ze houden je huisarts of specialist op de hoogte en hebben geen wachtlijsten, waardoor je snel geholpen kunt worden.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Meeuwsen

Bezoekers bekeken ook