Fysiotherapie De Enk

Fysiotherapie De Enk is een Fysiotherapeut gelegen aan De Enk 1 in Elst.

Meer informatie over Fysiotherapie De Enk in Elst

Fysiotherapie de Enk is een praktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Elst, Oosterhout en Lent. De therapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden binnen de fysiotherapie. Daarnaast biedt de praktijk groepslessen aan waarbij je onder begeleiding van een fysiotherapeut je houding, spierkracht en uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van NDT, Craniosacraal therapie, Kinderfysiotherapie, manuele therapie en andere specialisaties. Kinderfysiotherapie De Enk werkt samen met andere disciplines zoals logopedie, kindergeneeskunde, onderwijs, jeugdzorg, kinderpsychologie en diëtiek. De praktijk heeft locaties in Elst, Oosterhout en Lent en de contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fysiotherapie De Enk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie De Enk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie De Enk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie De Enk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysiotherapie De Enk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie De Enk

Bezoekers bekeken ook