Vleesspecialist Uit De Bosch

Vleesspecialist Uit De Bosch is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 54 in Elst.

Meer informatie over Vleesspecialist Uit De Bosch in Elst

De familie Uit de Bosch is al generaties lang actief in de slagersbranche. Het begon allemaal in 1936 toen opa Uit de Bosch een slagerij opende in Harderwijk. Klaas Uit de Bosch, de vader van de familie, opende later zijn eigen slagerij in 1965. Klaas heeft het vakmanschap van zijn vader geleerd en is op zijn 75e nog steeds actief in de slagerij. Klaas en zijn vrouw Katja hebben elkaar ontmoet in een slagerij waar ze beiden werkten en hebben in 2000 een Keurslagerij in Bussum overgenomen. Na hard werken hebben ze veel geleerd en genoten van het contact met klanten. In 2007 hebben ze hun droom waargemaakt en een ambachtelijke Keurslagerij in Elst geopend. In 2015 hebben ze de naam veranderd naar Vleesspecialist Uit de Bosch. Het rundvlees dat ze verkopen komt uit Horssen en is van topkwaliteit. In hun worstmakerij maken ze wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees volgens het recept van opa Uit de Bosch. Klaas, Katja en hun team staan klaar om klanten te voorzien van heerlijke producten. De openingstijden en adresgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Vleesspecialist Uit De Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesspecialist Uit De Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesspecialist Uit De Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesspecialist Uit De Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vleesspecialist Uit De Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesspecialist Uit De Bosch

Bezoekers bekeken ook